Kontakt

Gminne Centrum Informacji
Ul. Żyrardowska 4, 96-320 Mszczonów
centrala: +48 46 857 30 71
e-mail: gci@mszczonow.pl

Kalendarz

18.9.2021

Imieniny

Ireny, Stefanii, Irmy

Wyszukiwarka

Nawigacja

  • RODO

Treść strony

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Gminne Centrum Informacji w Mszczonowie, ul. Żyrardowska 4, 96-320 Mszczonów, telefon kontaktowy +48 46 857 30 71

2. W sprawach z zakresu ochrony danych osobowych mogą Państwo kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych pod adresem e-mail: inspektor@cbi24.pl.

3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji celów statutowych Gminnego Centrum Informacji, jak również w celu realizacji praw oraz obowiązków wynikających z przepisów prawa (art. 6 ust. 1 lit. c RODO) oraz Uchwały powołującej Gminne Centrum Informacji, jak również (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), której podstawą jest realizacja zawartych umów, oraz (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), gdzie przetwarzanie danych odbywa się na podstawie udzielonej przez Państwa zgody.

4. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji ww. celu z uwzględnieniem okresów przechowywania określonych w przepisach odrębnych, w tym przepisów archiwalnych. W przypadku danych pozyskanych na podstawie udzielnej przez Państwa zgody będą przetwarzane do czasu wycofania zgody. Wycofanie Państwa zgody nie wypływa na zgodność z prawem przetwarzania danych osobowych przed wycofaniem zgody.

5. Państwa dane będą przetwarzane w sposób cyfrowy oraz analogowy, lecz nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.

6. Państwa dane osobowe mogą zostać przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy (obejmujący Unię Europejską, Norwegię, Liechtenstein i Islandię) min. USA – odbiorcą takim jak Facebook oraz YouTube.

7. Odbiorcami Pani/Pana danych będą podmioty, które na podstawie zawartych umów przetwarzają dane osobowe w imieniu Administratora. W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych, przysługują Państwu następujące prawa:

a) prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii,

b) prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych osobowych,

c) prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

d) prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa), w sytuacji, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO),

e) prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych.

8. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów o których mowa w punkcie 3.

9. Państwa dane mogą zostać przekazane obsłudze informatycznej Administratora oraz firmie EXTRANET na podstawie zawartej umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych.

W Gminnym Centrum Informacji w Mszczonowie powołany został Inspektor Ochrony Danych:
Łukasz Kalinowski, kontakt mailowy: lukasz.kalinowski@cbi24.pl.

Sprawdz serwis - linki

Newsletter

Aby otrzymywać najświeższe informacje dopisz się do naszego newslettera.

Licznik odwiedzin

1042

Baner

Współpraca

Dane kontaktowe

Gminne Centrum Informacji
Ul. Żyrardowska 4, 96-320 Mszczonów

pokaż na mapie
Centrala tel.: +48 46 857 30 71

fax: 46 857 11 99

e-mail: gci@mszczonow.pl
Poniedziałek 8.00 - 16.00
Wtorek 8.00 - 16.00
Środa 08.00 - 17.00
Czwartek 8.00 - 16.00
Piątek 8.00 - 15.00
w górę
Copyright © 2009 - 2011 - GCI Mszczonów.
Wszelkie prawa zastrzeżone.